torsdag 2 augusti 2012

Hem en kortis

Efter konsert med Bossen gick vi över till Simon och Birgits brygga och testade om Gemini fick plats bakom motorbåten, framför allt var det tillräckligt djupt, inga problem ca 2,7 m och när vi väl anmälde vår ankomst fick vi en inbjudan att grilla på kvällen vilket vi självklart tackade ja till, en trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap.
Morgondopp vid 8 tiden och efter en halvtimme hördes en stark stämma från tornet "Niclas kaffe" Simons röstresurer finns kvar när det som mest behövs!
Kaffe i villa Petersen sedan lade vi ut för färd mot Rörö, Mikael och Susanne jobbade som vanligt men Classe var i hamnen och My Priority såg väl oss för dom fick brått till Lysekil för och hämta hunden. Hyfsat väder s5m/s

Dorina planerade gå ut barnlösa på onsdagen så vi seglade hemåt för lite husfix och hamnade i ett åskväder som först låg ute på havet men närmade sig med stormsteg så vid Instöbron tog vi det säkra före det osäkra och tog ner seglen sedan stenade hem till P7

Onsdagen bestod av husfix bl.a. Olja och montera bänkskivorna vid 18 snåret ringde Carolina och undrade om vi ville puttra ut till Lilla Brattön och käka krabbklor, musslor samt basta, taget så vi ångade ner till Gemini och fick en trevlig kväll.

Idag blir det lite husfix efter Anki har vaknat och sedan kanske ut till Stigfjorden på kvällen.

En underbar morgon sol 25grader SO 5m/s

Jag tog morgondoppet som avtalat, Magnus sover fortfarande.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar